Szko艂a gotowania i podejmowania go艣ci : pomys艂y na ka偶d膮 okazj臋, ponad 300 sprawdzonych przepis贸w, organizowanie przyj臋膰
Tyt. oryg.: "Feiern und Geniessen mit G盲sten".
Odpowiedzialno艣膰: | tekst i przepisy aut. Dagmar von Cramm ; zdj臋cia Barbary Bonisolli ; [przek艂. z niem. Monika 艢wi膮tkowska i Edyta Paczkowska]. |
Adres wydawniczy: | Warszawa : "Delta W-Z", [2003]. |
Opis fizyczny: | 240 s. : fot. kolor. ; 29 cm. |
Uwagi: | U do艂u ok艂.: Wspania艂e przyj臋cia, przewodnik po przepisach na 艣wi膮teczne potrawy, 110 propozycji na menu i urz膮dzanie bufetu. Indeksy. |
Skocz do: | Dodaj recenzje, komentarz |
Sprawd藕 dost臋pno艣膰, zarezerwuj (zam贸w):
(kliknij w nazw臋 plac贸wki - wi臋cej informacji)